2008. december 7., vasárnap

trallala-trallala, én egy virág vagyok. más mondandóm nincs.



mostanában olyan a lelkiállapotom, mint a hullámvasút és rá kellett döbbennem, h tudatosan nem is tudom irányítani...mégha épp akarom, akkor sem. szélsőséges vagyok és pont. a tegnap nagyon jól sikerült, összeraktak érzelmileg a srácok, ennek ellenére utálok, totál egyedül hajnali négykor a puszta közepéről hazabattyogni. mindegy. ez van.

ja...egy kis önelemzés:) skorpió aszcendenssel áldott meg az a magasságos...izé..khömm..szóval ja. skorpió...ez megmagyarázza elég sok hülyeségemet és azt, h miért nem vagyok rendmániás:P

másolom:

Az aszcendens:

A bolygók helyzetén kívül nagy a jelentősége az ún. aszcendensnek is. Az aszcendens az az állatövi jegy, amely a születés pillanatában felkel (latinul: ascendere) a keleti horizonton. A születés napján, 24 órán belül mind a 12 jegy egymás után megjelenik a keleti horizonton. Hasonlatosan az órához – csak itt nem a mutatók mozognak, hanem maga a számlap. Átlagosan kétóránként kel fel a keleti horizonton egy újabb állatövi jegy. Az ellipszispálya miatt azonban nem szabályos a kétórás ciklus. Különböző sebességgel emelkednek fel a jegyek. Nálunk, az északi félgömbön a Halak a leggyorsabb jegy, amely kb. 30 perc alatt emelkedik fel, míg a Szűz a leglassúbb, kb. 3 órán keresztül kel fel. Így nálunk a Halak aszcendens elég ritka, míg a Szűz nagyon gyakori. A déli féltekén pedig ez pont fordítva van.

Az aszcendens jelzi az egyén alaphangulatát, az „énérzést”, az élethez és többi emberhez való viszonyulását. Az aszcendens a személyiség képe is, amelyet a külvilág első benyomásként lát. Az aszcendensnek van a legerősebb hatása arra, hogy néz ki az ember, továbbá arra, hogy beszél, hogy mozog, milyen az alkata, milyenek a színei (szeme, haja, bőre stb.). Az aszcendens képes jelezni azt is, hogy mely testrészek a legsérülékenyebbek, milyen betegségekre hajlamos az egyén.

És íme az én aszcendensem:)

SKORPIÓ: a hipnotizőr
Jellemzői: Szuggesztív, erős akaratú személyiség. Szélsőségesek az érzelmei: vagy imád, vagy gyűlöl. Éles szeme van, belelát a másikba. Rögtön rátapint a gyenge pontjára. Nem lehet neki ellenállni vagy a hatása alól kibújni. De manipulál, bosszúálló, hullámzó kedélyű, mély depresszióra hajlamos.
Életfelfogása: „Élet vagy halál!?”
Külseje: Vagy nagyon vonzó, vagy nagyon csúnya, olyan csúnya, hogy már szép. Különleges metszésű orr, szem, száj. Semmi sem átlagos rajta. Éles, szúrós tekintet. Kimért, színpadias mozgás, olykor széles gesztusok. Fekete és vörös színek. Néha jégkék szem.

ami a vicc az egészben, h ennek a nagyon nagy része igaz is...:)

ha te is akarsz aszcendenst számolni, íme a cikk:

http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20081007/mi_az_az_ascendens_es_hogyan_hat/

Nincsenek megjegyzések: